giftcardmall/mygift bets10.buzz

Etimesgut'ta Ramazan Etkinlikleri ve İftarlar Devam Ediyor

Etimesgut’ta Ramazan ayı boyunca kurulan iftar çadırlarında vatandaşlar her gün aynı sofrada buluşuyor.

Gündem Yayın: 22 Şubat 2026 - Pazar - Güncelleme: 22.02.2026 23:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
226 okunma
Takip EtGoogle News

Belediye yanı iftar çadırında düzenlenen programlarda Etimesgutlular bir araya gelerek oruçlarını birlikte açarken, akşam saatlerinde çeşitli etkinlikler de gerçekleştiriliyor.

Belediye yanı çadırda iftarın ardından geleneksel Hacivat & Karagöz gösterisi sahneleniyor. Çocuklar için eğlence animasyonları düzenlenirken, tasavvuf dinletisi ile programa kültürel bir içerik de ekleniyor. Ayrıca ücretsiz pamuk şeker dağıtımı yapılarak çocuklara ikramda bulunuluyor. Etkinlikler 21-22 Şubat tarihlerinde belediye yanı iftar çadırında sürecek.

İlçe genelinde belirlenen iftar çadır noktalarında da yemek dağıtımı sürüyor. Türk Beyleri (Piyade Mahallesi Kürşat Caddesi, Türk Beyleri Meydanı karşısı), Atakent (Atakent Mahallesi Atakent Sosyal Tesisleri karşısı), Belediye (Etimesgut Belediye Binası arkası) ve Atayurt (Atayurt Emekliler Konağı karşısı) noktalarında vatandaşlara her gün iftar yemeği veriliyor.

Merkezdeki Belediye çadırında ise iftar öncesinde orucunu evinde açmak isteyen vatandaşlar için kaplarla yemek dağıtımı da gerçekleştiriliyor. Çok sayıda kişi hazırlanan yemekleri alarak iftarını evinde yapıyor.

Atakent Mahallesi’ndeki yemek dağıtımına Belediye Başkan Yardımcısı Taylan Özgüven katılarak vatandaşlara yemek ikramında bulundu. Diğer iftar çadırlarında da belediye meclis üyeleri dağıtıma katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.Etimesgut’ta Ramazan ayı boyunca hem iftar programları hem de kültürel etkinlikler aralıksız şekilde devam ediyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.