Canan Ceylan'dan Azra Çağlar'a Destek

Alpagut Turan Federasyonu Türkiye As Başkanı Canan Ceylan, 2025 yılında Sırbistan’da düzenlenecek olan tekvando mücadelesine katılacak genç sporcumuz Azra Çağlar’a sponsor oldu.

Spor Yayın: 24 Ağustos 2025 - Pazar - Güncelleme: 24.08.2025 13:52:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
1068 okunma
Takip EtGoogle News

 Başkan Ceylan, özellikle gençlerin spor alanında daha fazla desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

“GENÇLERİMİZİN İMKÂNLARI ARTIRILMALI”

Genç sporcuların geleceğe hazırlanmasında sporun önemli bir rol oynadığını dile getiren Canan Ceylan, “Gençlerimizin spordaki yerleri mutlaka desteklenmeli, imkanları artırılmalıdır. Türk sporunun yükselmesi, gençlerimizin önünün açılmasıyla mümkün olacaktır” ifadelerini kullandı.

AZRA ÇAĞLAR’DAN TEŞEKKÜR

Sırbistan’a gidecek olan genç tekvandocu Azra Çağlar, desteklerinden dolayı Başkan Ceylan’a teşekkür ederek duygularını şu sözlerle ifade etti:
“Alpagut Turan Federasyonu Türkiye As Başkanı Canan Ceylan’ın sponsorluğu sayesinde Sırbistan’a gidiyorum. Türk bayrağını dalgalandırmaya, İstiklal Marşımızı yüksek sesle okumaya gidiyorum. Sayın As Başkanımız, değerli büyüğümüz Canan Ceylan’a Türk sporuna ve sporcularına verdiği yardımlar için çok teşekkür ederim.”

Başkan Canan Ceylan, Türk sporunun gelişmesi için her zaman gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.