25 Kasım Haftasına Özel Farkındalık Etkinlikleri
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Haftası kapsamında “Farkındayım, Şiddetin Karşısındayım” mottosuyla Başkentlilere yönelik olarak farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Haftası kapsamında şehir genelinde farkındalık etkinlikleri düzenlemeye başladı.
Kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla farkındalık çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yıl “Farkındayım, Şiddetin Karşısındayım” mottosuyla Başkentlilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Farkındalık etkinlikleri; Bahçelievler ve Tunalı Hilmi Caddelerinde esnaf ziyareti ve Osmanlı Çocuk Etkinlik Merkezi’nde de erkek velilere yönelik farkındalık çalışmasıyla başladı.
ESNAFA FARKINDALIK ZİYARETLERİ
Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Bahçelievler ve Tunalı Hilmi Caddelerinde gerçekleştirilen farkındalık ziyaretlerinde erkek esnaflara özellikle kadına yönelik şiddet ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında 5 soru soruldu.
Ayrıca uygun görülen iş yerlerinin girişlerine, farkındalığı görünür kılmak amacıyla “Farkındayım, Şiddetin Karşısındayım” yazılı yapıştırmalar (stickerlar) asıldı.










