Ankara'da Atık Jilet Toplama Kampanyası
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yaptığı duyurusunda Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile 2019 yılında başlatılan Atık Jiletleri Toplama Kampanyası kapsamında yeni protokol imzalandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yaptığı duyurusunda Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile 2019 yılında başlatılan Atık Jiletleri Toplama Kampanyası kapsamında yeni protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile birlikte yaklaşık olarak 2 bin ilave atık jilet kutusu berberlere dağıtılacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yaptığı duyurusunda Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile 2019 yılında başlatılan Atık Jiletleri Toplama Kampanyası kapsamında yeni protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile birlikte yaklaşık olarak 2 bin ilave atık jilet kutusu berberlere dağıtılacak
Ankara'da 3 bin berbere atık jilet toplama kutuları dağıtıldı.
Konu ile ilgili açıklama ABB tarafından geldi. ABB yaptığı açıklamasında Atık Jiletleri Toplama Kampanyası kapsamında berberlere jilet kutusu dağıtılacağını ifade etti.
Kampanya kapsamında Ankara'da hizmet veren 3 binden fazla berbere atık jilet toplama kutularının dağıtıldığı kaydedildi. 2021-2025 yılları arasında 300 kilogram atık jiletin çevreye karışmadan toplanarak geri kazanım sürecine dahil edildi.










