Ankaralılardan Geleneksel Bayramlaşma Töreni
Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD)’nde geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı.
![](http://flasgazetesi.com.tr/content/uploads/haberler/2023/07/06072304-1688635186.jpg)
AHİD Genel Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma buluşmasına AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, Kadın Kolları Başkanı Gülay Kankalp, dernek yönetimi, şube başkanları ve üyeleri, STK başkanları ve çok sayıda Ankaralı katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Hilmi Yaman bayramların birleştirici gücünden bahsetti. Yaman, “Bayramlar milli ve manevi değerlerle birlikte bir olma bilincini geliştiren en önemli unsurlarımızdır. Bir olma, bir arada olma, paylaşma gibi duygularımızı bu günlerde daha fazla yaşarız. Biz de Ankaralılar Derneği olarak bayramlarımızla birlikte bayramlaşma törenlerimizi de gelenekselleştirdik. İşte bu konuda derneğimizin kurulma amacını da gerçekleştirmiş oluyoruz. Bu vesileyle Mübarek Kurban Bayramının hepimiz için hayırlara vesile olmasını ve birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum.” Diye belirtti.
Bizi burada sizlerle bir araya getiren Hilmi Başkana teşekkür ediyorum diyen Kurtcan Çelebi, “Bayramınızı tebrik ediyorum, her bayram olduğu gibi bu bayramda da kapılarımız birlik ve kardeşliğe açılsın. Ben de bir kardeşiniz olarak her zaman yanınızdayım. Siz de ne zaman isterseniz TBMM’ye beni ziyarete gelebilirsiniz.” Dedi.