Ansera TechBridge Akademi'de Oyun Geliştirme Maratonu

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ansera TechBridge Akademi, “Fall Temalı Hackathon” adlı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Gençler 48 saat boyunca sonbahar temalı oyunlar geliştirdi.

Teknoloji Yayın: 03 Kasım 2026 - Salı - Güncelleme: 03.11.2026 00:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
318 okunma
Takip EtGoogle News

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ansera TechBridge Akademi, Fall Temalı Hackathon’a ev sahipliği yaptı. OSTİM Teknik Üniversitesi Bilişim ve Oyun Geliştiricileri Topluluğu ile Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerinin kurduğu Softline Club Topluluğu iş birliğinde düzenlenen etkinlikte gençler, 48 saat boyunca oyun geliştirdi.

GENÇLER OYUN GELİŞTİRME SÜREÇLERİNDE DENEYİM KAZANDI

OSTİM Teknik Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi başta olmak üzere farklı üniversitelerden ve disiplinlerden öğrencileri bir araya getiren hackathon, gençlerin bilgi ve becerilerini ortak projelere dönüştürmelerine olanak sağladı. Bilgisayar mühendisliği, endüstri mühendisliği ve farklı alanlardan öğrenciler, ekip çalışmasıyla oyun geliştirme süreçlerinde deneyim kazandı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.