Erdal Beşikcioğlu Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

8 Eylül itibariyle tüm Türkiye’de okulların ilk zili çaldı ve öğrenciler, yeni eğitim öğretim yılında sıralarını doldurarak ders başı yaptı.

Eğitim Yayın: 10 Eylül 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 10.09.2025 22:16:00
Editör - İbrahim Keskin
Okuma Süresi: 3 dk.
556 okunma
Takip EtGoogle News

İlkokul, ortaokul ve liselerde eğitimin başlamasıyla birlikte uzun bir yaz tatilinin ardından yeniden ders heyecanı yaşayan milyonlarca öğrenci için yeni bir dönem resmen başlamış oldu.

Etimesgut’ta da çalan ilk zilin coşkusu ve heyecanı yaşandı. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu, öğrencilerin ve velilerin bu özel gününe ortak olmak amacıyla okulları ziyaret etti. Başkan Beşikcioğlu, Devlet Mahallesi’nde bulunan Samiye Naim Eğitim Vakfı Ortaokulu’nun ilk ders gününde öğrencileri yalnız bırakmadı. Ziyaret sırasında kendisine  Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, Fen İşleri Müdürü Fikret Gözüoğlu, Sosyal Destek Müdürü İsmail Açar ve Başkan Danışmanı Beyza Şentürk de eşlik etti. Ziyarette öğrencilere okul çantası ve okul araç gereçleri desteği sağlandı.

Okul ziyareti sonrası Başkan Beşikcioğlu Etimesgut Belediyesi Zübeyde Hanım Kreşi’ni de ziyaret etti. Ziyarette çocuklarla vakit geçiren Beşikcioğlu, resimler çizdi ve velilerle görüştü.  

Başkan Beşikcioğlu Saniye Naim Eğitim Vakfı Ortaokulu’ndaki törende şunları ifade etti:

“Sevgili öğrenciler, değerli öğretmenler, kıymetli veliler,

Bugün burada, eğitim-öğretim yılının yanında aynı zamanda geleceğimizi, umutlarımızı ve hayallerimizi de açıyoruz. Çünkü bu sıralarda oturan her bir öğrencimiz, yarının bilim insanı, sanatçısı, öğretmeni, lideri olacak.

Eğitim; bir ülkenin en güçlü temeli, milletin en sağlam geleceğidir. Biz de Etimesgut Belediyesi olarak, bu temeli güçlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Okullarımızın daha modern, daha güvenli ve daha yaşanabilir olması için attığımız her adım, sizlerin başarısına duyduğumuz inancın göstergesidir.

Sevgili çocuklar, sizlerden tek dileğim var: Çok okuyun, çok çalışın, hayallerinizin peşinden gidin. Ama bunların yanında; iyi bir insan olun, vicdanlı olun, adaletli olun. Çünkü bilgiyi değerli kılan şey, onu nasıl kullandığınızdır. Başarı, erdemle birleştiğinde anlam kazanır. Sizler dürüst, saygılı, merhametli bireyler oldukça, hem kendinize hem ülkenize en büyük hizmeti yapmış olacaksınız.

Biliyoruz ki siz ne kadar güçlü, vicdanlı ve adaletli olursanız, bu ülkenin yarınları da o kadar güçlü olacak.

Yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize başarılarla, güzelliklerle dolu bir dönem temenni ediyorum.

Yorumlar (1)
Serap ÇETİN
14.09.2025 05:37
Keşke yalnız bıraksa çocuklar için ve gençler için çok olumsuz örnek özellikle çekti dizilerdeki küfürler ve sürekli sarhoş olmaları çocuklara ve gençlere çok olumsuz örnek oluyor uzak dursun ihsan etmesin başka bir şey istemem hesabı yalnız bıraksın
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.