Keçiören'de Bulunan Deniz Dünyası Yenilendi

Keçiören Belediyesi tarafından estetik ve teknik dokunuşlarla standartları yükseltilerek yenilenen Deniz Dünyası, düzenlenen törenle yeniden Keçiörenlilerin hizmetine sunuldu.

Gündem Yayın: 08 Mayıs 2026 - Cuma - Güncelleme: 08.05.2026 22:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
203 okunma
Takip EtGoogle News

Görsel şölen sunan ve çocukların hayallerini süsleyen, bir gezi alanı olmanın ötesinde eğitim, terapi ve farkındalık merkezi niteliği de taşıyan tesisin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılış programına Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın yanı sıra Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Müdürü Özgür Taşlıoğlu, Keçiören Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Halit Tuğcu,  BBP Keçiören İlçe Başkanı Halit Siyemoğlu, Anahtar Parti Keçiören İlçe Başkanlığını temsilen yönetim kurulu üyeleri, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can ve yönetimi, Elazığ Harput Dernekler Başkanı Süleyman Kürklüoğlu, Ankara Çölyak Derneği Başkanı Mehmet Tanrıseven, Ankara Rizeliler Federasyonu Başkanı İdris Kansızoğlu, 1453 Gençlik Derneği Başkanı Serkan Ülker, STK temsilcileri, muhtarlar ve meclis üyeleri katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.