Pizza İl Forno Ankara'da Büyümesini Sürdürüyor
İtalyan usulü pizzalarını özel taş fırınlarda pişirip servis eden Pizza İl Forno, Ankara’daki büyümesini sürdürüyor.
Kuruluşundan bugüne Başkent’in dört bir tarafına yayılan marka, şehirdeki 16. şubesini Nokta AVM’de hizmete açtı.
Ankara halkının Pizza İl Forno lezzetlerini çok sevdiğini ve bu beğeni sayesinde Türkiye’ye yayılmaya başlayan bir marka haline geldiklerini söyleyen Pizza İl Forno CEO’su Caner Şener, “Sürdürülebilir ve yenilikçi bir mutfak” anlayışıyla çıktıkları yolda, hızla şubeleşmeye devam ettiklerini açıkladı. Çok yakında Ankara’da yeni şubelerin de yolda olduğunu söyleyen Şener, daha çok noktaya ulaşmak için çalıştıklarını ifade etti. Sundukları lezzetlere de değinen Şener “Restoranlarımızda klasik tatların yanı sıra sadece burada bulabileceğiniz İmza pizzalar, yüzde yüz dana eti ve vejeteryan ile vegan seçenekler bir arada yer alıyor. Üstelik glütensiz beslenen misafirlerimizin pizzalarını da ayrı fırınlarda pişirip servis ediyoruz” dedi.