Pursaklar'da Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Pursaklar Belediyesi, ilçede misafir ettiği depremzede aileler ve çocuklar başta olmak üzere 7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden ve eski ramazan gecelerini anımsatan Pursaklar’da Ramazan Etkinliklerine start verdi.

Yaşam Yayın: 26 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.03.2023 22:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1187 okunma
Takip EtGoogle News

Pursaklar Belediyesi, Yaşam Merkezi’nde on bir ayın sultanı Ramazan ayında ilçede misafir ettiği depremzede aileler ve çocukları başta olmak üzere gencinden yaşlısına tüm yaş grubuna hitap eden, birçok programı içerisinde barındıran etkinlikleri Pursaklar halkı ile buluşturdu.

Yaşam Merkezine gelen vatandaşlar, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak düzenlenen etkinliklerde huzur dolu dakikalar geçirirken, çocuklar da gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

 

Her Gün Dolu Dolu Etkinlikler

Ramazan ayı boyunca; Hanım Evleri Standı, Ebru Standı, Cam Üfleme Sanatı, Kaligrafi Sanatı, Çömlek Sanatı, Tokat Baskısı, Ahşap Yakı, Kurabiye Süsleme, Taş Boyama, Hint Kınası, Minik Ressamlar Atölyesi, Yüz Boyama, Sihirli Kumlar Atölyeleri ve çocuk oyun grupları da her gün vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.