Pursaklar'da Yetim Çocuklara Bayram Hediyesi

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Tebessüm Çarşısında sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında, yetim çocukların bayrama mutlu girmesi için bayramlıkları hediye ediliyor.

Yaşam Yayın: 19 Mart 2026 - Perşembe - Güncelleme: 19.03.2026 22:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
143 okunma
Takip EtGoogle News

Her yıl yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye gıdadan giyeceğe birçok alanda yardım elini uzatan Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı, bayram öncesi yetim çocuklara kıyafet desteği sağlayarak anlamlı bir dayanışma örneği sergiledi.

‘‘Yetim evlatlarımız bizlere Allah’ın emanetidir’’

Yetim çocukların her zaman öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yetim evlatlarımız bizlere Allah’ın emanetidir. Onların yüzünde bir tebessüm oluşturabilmek, bizim en büyük mutluluğumuzdur. Tebessüm Çarşımız aracılığıyla çocuklarımızın bayrama mutlu ve umutlu girmesini amaçlıyoruz. Pursaklar’da sosyal belediyeciliği sadece bir hizmet değil, gönül işi olarak görüyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanındayız. Özellikle çocuklarımızın yüzünün gülmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz’’ dedi.

Belediye yetkilileri, Tebessüm Çarşısı aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve yetim çocuklara yönelik yardımların yıl boyunca devam edeceğini belirterek, dayanışma kültürünü güçlendiren projelerin artarak süreceğini ifade etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.