Ankara'da Kadınlar 8 Mart'ta İftarda Buluştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Başkentli kadınları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Yaşam Yayın: 09 Mart 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 09.03.2026 22:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
194 okunma
Takip EtGoogle News

Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş da katıldı.  Başkentli kadınların yoğun ilgi gösterdiği iftar programında her yaştan ve meslekten kadın aynı sofrada bir araya geldi.

“BU ŞEHİRDE BİNLERCE KADININ EMEĞİ VAR”

Konuşmasında, kadınlarla aynı sofradan olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Nursen Yavaş,  Bugün, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, bu nedenle bugün burada kurduğumuz iftar sofrasının anlamı benim için daha özel çünkü kadınlar hayatın her alanında emeğiyle, sabrıyla, merhametiyle ve gücüyle toplumu ayakta tutan en büyük değerdir. Bu şehirde de binlerce kadının emeği var. Bizler de Ankara’da kadınların hayatını kolaylaştırmak, onların yanında olmak için hayata katılımı artıran projelerden üretime katkı sağlayan desteklere kadar birçok alanda kadınların güçlenmesi için çaba gösteriyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.