İmdadına Sincan Belediyesi Ekipleri Yetişti

Evi yanan kimsesiz bir vatandaşın imdadına yetişen Sincan Belediyesi, temizlik ve zabıta ekipleri ile yangın sonrası zarar gören evi temizleyip ilaçladı, tekrar kullanılabilir hale getirdi.

Yaşam Yayın: 22 Temmuz 2025 - Salı - Güncelleme: 22.07.2025 16:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
597 okunma
Takip EtGoogle News

Sincan’da geri dönüşüm toplayarak yaşamını sürdüren yaşlı bir vatandaşın yaşadığı çöp evde çıkan yangın, çevredekilerin ihbarı üzerine emniyet ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Can kaybının yaşanmadığı olayda ev büyük ölçüde zarar gördü. Yangın sonrası evde oluşan ciddi tahribat içinse devreye Sincan Belediyesi girdi.

Olayın ardından Sincan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla harekete geçti. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü seferber olarak, yaşanamaz hale gelen evi baştan sona temizledi, detaylı bir şekilde ilaçladı ve kullanılamayacak durumdaki atıkları bertaraf etti.

Gerçekleştirilen hummalı çalışmayla ev, kısa sürede yeniden yaşanabilir bir hale getirildi. Evinin temizlendiği gören vatandaş ise Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.