Mamak'ın Ticari Potansiyelini Görüştüler
ATO Başkanı Gürsel Baran’ın Mamak Belediye Başkanı Şahin’i ziyaretinde Mamak’ın Ankara ve ülke ekonomisine verebileceği büyük katkının harekete geçirilmesi gerekliliği üzerinde duruldu.
Gündem
Yayın: 24 May 2025 - Saturday - Güncelleme: 24.05.2025 10:51:00
Editör -
Editör
Okuma Süresi: 41 sn.
1024 okunma

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Yıldız, Halil İlik ve ATO Meclis Üyesi Hamza Can ile Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i ziyaret etti.
Mamak’ın 700 bine yaklaşan nüfusu ile Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olduğunun belirtildiği ziyarette ilçenin ticaret hacminin artırılması gerekliliği üzerinde duruldu.
Mamak’ın hızlı kalkındığı, gecekondulardan kurtulduğu, bunda inşaat sektörünün önemli bir faktör olduğu fakat sanayi siteleri, organize sanayi bölgesi, fuar alanları eksikliğinin kaydedildiği ziyaret programında, yapılan ve yapılması gereken çalışmaların önemine işaret edildi.
Yorumlar (0)