23 Mayıs 2023 - Salı

28 MAYIS !..

Cumhur İttifakı, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben denilerek, varlığımızın ve medeniyetimizin bu topraklarda ilelebet muhafazası idealiyle gerçekleştirilmiş, tarihi ve tabii, ay yıldızlı al bayrak altında bir ve beraber yaşama kararlılığındaki h

Yazar - Yalçın Topçu
Okuma Süresi: 4 dk.
1121 okunma
Yalçın Topçu

Yalçın Topçu

-
Takip EtGoogle News
    Cumhur İttifakı, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben denilerek, varlığımızın ve medeniyetimizin bu topraklarda ilelebet muhafazası idealiyle gerçekleştirilmiş, tarihi ve tabii, ay yıldızlı al bayrak altında bir ve beraber yaşama kararlılığındaki her bir vatandaşının güvenli, huzurlu ve mutlu, alnı açık, başı dik bir hayat sağlamasını esas alan bir birlikteliktir.
 
    Bölücü, yıkıcı, ahlaki ve ekonomik terör odakları ile her türlü emperyalizme karşı, milli ve yerli mücadelenin şerefli bir adı olan Cumhur ittifakı bir kez daha cumhurla bir olarak 14 Mayıs’ta siyasi istikrarımızı korumuş, birlik ve beraberliğimizle ilgili karanlık siyasi projeleri olanlara ve destekçilerine karşıda tarihi bir zafere imza atmıştır.
 
    15 Temmuz hain darbe kalkışmasından bu yana ülkemizin karşı karşıya kaldığı her türden açık ve örtülü saldırıların bertaraf edilmesinde, devletin ve milletin en büyük güvencesi Cumhur İttifakı olmuş ve bu güven artarak devam etmektedir.
 
    Milletimiz, ‘Türkiye Yüzyılının’ kurucu iradesi olarak gördüğü Cumhur İttifakına olan inancını ve güvenini, 14 Mayıs’ta demokratik iradesini sandıklara yansıtarak onaylamış ve tazelemiş, iradesi üzerine karanlık hayaller kuranların hayallerini kabusa çevirerek, olmadık senaryolarını da yırtıp yüzlerine atmıştır.
 
    En kritik dönemlerden başlayarak milletimizi, devletimizi medeniyet coğrafyalarımızdaki meseleleri düzlüğe çıkarma iradesini olağanüstü liderlikleri ve mücadeleleriyle dosta düşmana her durumda gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye milletimiz ve medeniyet coğrafyamız minnettardır.
 
    Cumhur İttifakının diğer partileri de, gözünü elin adamlarına dikenlere inat cumhurun safında yer alarak gönüllere girmiş ve müstesna bir yer edinmişlerdir.
 
    Milletimiz bir kez daha yerli ve milli, hak ve hukuktan yana, muhafazakarlıkla birlikte, dünyayı kucaklayan, küresel düşünüp yereli yok etmeyen, et ve kemik yaklaşımından beri olan milliyetçilik fikriyatının bu toprakların mayası olduğunu tescil etmiştir.
 
    28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde milletimiz, küresel güçlerden ve her türlü terör odakları ile onların yandaşlarından ve sözcülerinden medet umanlara sandıkta yine unutmayacakları tarihi bir ders vermek için bir kez daha sandıklara gidecek, cumhur irtifakının adayı cumhurbaşkanımızın resminin altına vuracağı evet mührünün sesini yedi iklim dört bucağa duyuracaktır!.
 
    24 Mayıs 1993'de usta birliklerine giderken, Bingöl-Elazığ kara yolunda PKK'lı teröristlerin saldırısında şehid olan sivil ve silahsız 33 askerimizi şehadetlerinin yıldönümlerinde saygı, rahmet ve minnetle anıyor, bölücü örgütün silahlı uşaklarını bunların yurt dışından ipini tutanları, yurt içinde yandaş ve destek olarak meşruiyet kazandırma çabasında olanları da nefretle ve lanetle kınıyoruz.
 
    Şehidlerimizin kanlarıyla temelleri atılan bu aziz vatan, devleti ve milletiyle ilelebet var olsun İNŞALLAH.
#
Yorumlar (3)
Gönül Topaktaş
24.05.2023 01:54
Amin Bakanımız, Birliğimiz daim ve kaim olsun inşallah.
Mehmet seyhan
23.05.2023 23:54
Allah sizden razı olsun
23.05.2023 23:52
Sayın bakanım Rabbim size ve yol arkadaşınız fatih topakdas müdürüme rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah devleti için bayrağı için dünyanın dört bir yanında olan müslüman kardeşlerimizin derdini dert sıkıntısını sıkıntınız bilip
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.