12 Mayıs 2023 - Cuma

GÜÇLÜ ÜLKE, MUTLU MİLLET !..

Gündemimiz ile ilgili yazıma, 12 Mayıs 2016 da, PKK'lı bölücü katillerin, Diyarbakır-Dürümlü mezrasında gerçekleştirdiği bombalı saldırıda şehid olan, 16 sivil şehidimizi, rahmetle, saygıyla..

Yazar - Yalçın Topçu
Okuma Süresi: 5 dk.
1241 okunma
Yalçın Topçu

Yalçın Topçu

-
Google News

Gündemimiz ile ilgili yazıma, 12 Mayıs 2016 da, PKK'lı bölücü katillerin, Diyarbakır-Dürümlü mezrasında gerçekleştirdiği bombalı saldırıda şehid olan, 16 sivil şehidimizi, rahmetle, saygıyla, 23 yaralımızı sağlık ve esenlik dileklerimizle anıp, yapanları ve yaptıranları, bunların siyasi maskeli yandaşlarını bir kere daha nefretle, lanetle kınayıp, unutmadığımızı ve asla unutmayacağımızı ve tüm şehidlerimiz için Fatihalarınızı isteyerek başlıyorum.

Milletimiz;

Asrın afetini yaşadığı ve asrın seçimini yapacağı bu yılda, tarihte gerçekleştirdiği büyük mucizelerde olduğu gibi yine şanlı mazisinden aldığı ruh ve özgüvenle atiyi kuracak ve kendi benliğindeki bütün zenginliklerinden en üst düzeyde faydalanıp siyasi istikrarımızı koruyup, dünyayı Türkiye Yüzyılı ile mutlaka buluşturacaktır.

Bilmektedir ki, gözyaşı, adaletsizlik ve zulümlere uğrayan gönül coğrafyamız ve aynı vahşilik ile yok edilen ekosistemimiz, Nizam ve Merhamet Medeniyetinin varisi olan kendisinin, yeniden tarih sahnesindeki yerini almasını hasretle beklemektedir.

Bu nedenle zamanın ruhuna, milletin hayrına, değişimin hızına uygun olmayan çok ortaklı yönetim modeli ile yetkisini isteyenler hüsrana uğrayacaklardır.

Kaos üretecek olan çok ortaklı iktidar hayalleri için, elin başkentlerinden medet umarak, her türlü şer odakları ile birlikte yol yürümeyi tercih edenlere sinesinde asla yer vermesi mümkün değildir.

14 Mayıs seçimleri ile siyasete yeni bir format atarak, birçok siyasi fikri, usulü, üslubu ve ‘tabela tüccarı’ olan köşesiz siyasi aktörleri de tasfiye edecek olan bu Aziz Millet!..

Medeniyet kodlarına bağlı, dünyayla iş birliğine açık, kararlarında tam bağımsız, sürekli büyüyen, adil ve adaletli, güçlü ekonomiye sahip, düşman çatlatan, gelecek nesillerinin de onurla ve huzurla yaşayabileceği, insanlığı ve çevreyi, nizam ve merhamet medeniyeti ile buluşturacak siyasi kadrolara tekrar yetkilendirecektir.

Algıların esiri olmadan, kıskançlık ve haset çukurlarında boğulmadan, atacağı her bir adımın, 14 Mayıs günü vereceği her bir Oy’un, büyük ve güçlü Türkiye’ye doğru kutlu bir yürüyüşü başlatacağının bilincindedir.

Hiçbir oligarşiye müsaade etmeden, dünden daha iyi standartlara ve ihtiyaçlara göre gerektiğinde dönüşüme, değişime, restore edilmeye açık bir siyasi sisteme geçiş yapmış, bölücü, ekonomik ve ahlaki terörle ve bunların hamileriyle mücadele konusunda da çok ciddi neticeler almaya başlamış, başta savunma sanayinde olmak üzere hemen her alanda büyük ilerlemeler kaydedildiğini biliyor.

‘Türkiye Kazanacak’ inancıyla,

‘HERDOĞAN’ının istiklali ve istikbali için 14 Mayıs’ta siyaset ve demokrasi kılıflı karanlık talepleri sandıkta tasfiye edecek, taviz vermeyip, hoşgörüyle bakmayıp, yetki vermeyecektir.

Türkiye’nin, içine çekilmeye çalışıldığı küresel tuzaklardan ve ihanet girdaplarından en az zararla kurtulabilmesi ve her alanda tam bağımsız güçlü ülke, mutlu millet hedefine ulaşabilmesi için siyasi istikrara ve hızlı bir idari yönetime her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunun farkındadır.

14 Mayıs seçimleri için “sana söz yine baharlar gelecek” vaadiyle yetki isteyen bu ittifaka dört yıl önce “her şey çok güzel olacak” dedikleri için yerel yönetimlerde yetki veren milletimiz, belediyeleri bile yönetemeyen bu zihniyete ülke yönetimini teslim etmeyecektir.

14 Mayıs’ta milletimizin yapacağı tercih, ay yıldızlı al bayrak altında kıyamete kadar, tek millet, tek vatan, tek devlet olarak, hakça ve insanca, doğduğu yerde doyup, dünyada söz sahibi olarak yaşayacağı, her alanda tam bağımsız güçlü Türkiye hedefi olanlar için olacaktır.

13 Mayıs 1277’de Türkçeyi resmi dili olarak ilan eden Karamanoğlu Mehmet Bey’i saygı ve rahmetle anıyor,13 Mayıs Türk Dil Bayramını kutluyorum.

14 Mayıs seçimlerinin kazananı Türkiye olsun İNŞALLAH.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.