08 Nisan 2023 - Cumartesi

KARŞILIK BULAMAYACAKLAR !..

Ülkemizde, geçmişte zaman zaman kurulan, çok ortaklı ve darbe hükümetlerinin, daha çok kadim muarızlarımızın işine yaradığını acı tecrübeler göstermiştir.

Yazar - Yalçın Topçu
Okuma Süresi: 3 dk.
1180 okunma
Yalçın Topçu

Yalçın Topçu

-
Google News

Ülkemizde, geçmişte zaman zaman kurulan, çok ortaklı ve darbe hükümetlerinin, daha çok kadim muarızlarımızın işine yaradığını acı tecrübeler göstermiştir.

Darbe ve koalisyon hükümetleri dönemlerinde, bu çevreler ülkemiz üzerinde etkin ve aktif olmuşlar, her türlü çıkarlarını çok kolayca elde etmişler, faiz ve rant ekonomisiyle kaynaklarımız sömürülmüş, dışarıya olan bağımlılığımız siyasi esarete dönüşmüştür.

Bu nedenle, “Her şey çok güzel olacak" diyerek milletimize çok ortaklı hükümet modeli sunanlar karşılık bulamayacaklar!..

Çok ortaklı hükümet isteyenlerin safları arasına konuşlanan, FETÖ, PKK, DHKP-C gibi terör örgütlerinin, ocakları söndürüp, kan dökerek alamadıklarını, demokrasi maskesiyle alma peşinde olduklarını, derin feraseti ile görüp, engin ufkunda tartan milletimiz, bunları hamileri ile birlikte sandıklara gömecek.

 

Türkiye düşmanı ne kadar unsur varsa hepsiyle gizli, açık iş birliğini meşru gören, elin başkentlerinde açıkça siyasi ikbal arayanlar ne söylerse söylesinler ne tür rolleri oynarsa oynasınlar, kalbiyle akleden, gönlüyle gören ‘derin millet’ den onay almaları mümkün değildir.

Türkiye’yi çok ortaklı hükümet ile kaosa ve yönetim zafiyetine sürükleyerek, elin başkentlerinin istediği gibi at koşturduğu bir yer haline getirmek isteyenler, PKK’nın, FETÖ’nün, LGBT ve elin adamlarının dünyası için güzel bir düş iken, kendi medeniyet değerlerimiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız için adeta bir kabustur.

Bunların, Türk Dünyası ve İslam alemi ilgili hayali ve hedefi olmadığı için, 15-16 yaşlarından itibaren ülküsü ve ülkesi için kadre uğramış, çilelerle yoğrulmuş, fakat başka mahallelere taşınmayıp kendi mahallesi içinde siyaset yapan veya partili siyasetin dışında duranların kahir ekseriyeti nezdinde bir karşılığı yoktur.

Çünkü bu ittifakın içinde yer alan bazı gruplar, şerefli mazimizi, destansı hikayemizi, dinimizi, milli onur ve gururumuzu gericilikle ve faşistlikle suçlayan, şehid ve gazilerimizin kanlarında elleri ve hamiliği olanlardır.

Milletimiz derin tecrübesi ile biliyor ki, asrın felaketi ve asrın ekonomik krizleriyle karşı karşıya olduğumuz bu dönemde, ülkemizin hava gibi, su gibi, ihtiyacı olan tek şey, istikrarlı, yerli ve milli, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyecek, sadece Allah’a ve millete hesap verecek olan seçtiği Cumhurbaşkanı ve Hükümeti olduğudur VESSELAM!..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.