15 Nisan 2023 - Cumartesi

BU SEFER FARKLI

Sevgili Komşularım, Sevgili Etimesgut'lular 14 Mayıs 2023 Cumhuriyetimiz, Demokrasimiz, insanca, özgür bir yaşam, laik, demokratik, bilimsel eğitim için, ekonomimiz için önemlidir.

Yazar - Oyal Çevik
Okuma Süresi: 4 dk.
585 okunma
Oyal Çevik

Oyal Çevik

-
Takip EtGoogle News

Sevgili Komşularım, Sevgili Etimesgut'lular 14 Mayıs 2023 Cumhuriyetimiz, Demokrasimiz, insanca, özgür bir yaşam, laik, demokratik, bilimsel eğitim için, ekonomimiz için önemlidir. Çocuklarımızın geleceğini, yaşlılarımızın nasıl bir geleceği olacağını,halkımızdan çalınan yandaşlara ve beşli çetelere verilen paraların tekrar halkın olması için ne yapılacağına karar verilecek bir seçim olacaktır. 3 Bölge olarak listeler açıklandı. Cumhur İttifakının adayları şahsen beni çok ilgilendirmiyor. Hiçbirini tanımam adlarını duymadım.

Bizim Millet İttifakına gelince partimizin adayları CHP'li isimler tanıdık,bildik. Ülkenin ve bölgemizin sorunlarını bilen, Cumhuriyet ve Demokrasi ile sorunu olmayan, Demokrasiyi araç olarak değil amaç olarak gören bir anlayışın temsilcileridir. Gönlüm örgüt temayül kararlarına uygun bir sıralama olmasını istiyordu. Örgütten gelen arkadaşlar sıralamada yukarılarda yer bulabilmiş olsalardı. Ancak unutmayalım ki ittifak olarak seçimlere gidiyoruz. Aday sıralaması ile ilgili olarak "el adama hem fındığın içini hem zeytinin dışını yedirmiyor." Millet İttifakı ve onun Cumhurbaşkanı Adayı Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ülkemizin sorunlarını ve çözüm yollarını, emeklinin, çalışanın, çiftçinin, öğrencinin, öğretmenin, sorunlarını ve çözüm yollarını tek tek sıralıyor. Çözeceğini kaynağı nasıl ve nereden bulacağını açıklıyor. Çözeceğini de biliyoruz.

Bakın Emekli ikramiyeleri, EYT lilerin sorunu,taşeron sorunu,trt paylarının kaldırılması,3600 ek gösterge,asgari ücret bunların bazıları. Vaat etmek muhalefetin işidir. İktidar vaat değil sorunu çözer. Yaptıkları vaatleri seçmen sormaz mı elini tutan mı vardı neden çözmediniz? Onun için hiç inandırıcı değiller. Akp ve yanında yer alan partilerin ülkeye verecek pek bir şeyi kalmamıştır. 21yıldır yapmamışlar seçim kapıya dayanınca yapacağız diye konuşuyorlar geç bunları. Aynı su ile iki defa yıkanılmaz. Ankara genelinde olduğu gibi bölgemiz 3 bölge bu sefer farklı. Sandık Güvenliği eğitimlerinde görüyoruz. Sokaklar cıvıl cıvıl. Sandık Kurulu Üyelerimizin gözlerinin içi parlıyor. Hep bir ağızdan artık "kimse atı alan Üsküdar'ı geçti"diyemeyecek. "Adam kazandı diyemeyecek diye haykırıyorlar. 2019 Yerel Seçimlerinde olduğu gibi sandıklara sahip çıkacağız. Oyları çaldırmayacağız.

Sincan, Etimesgut, Yenimahalle,  Ayaş, Nallıhan, Beypazarı olarak Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı ve Partimiz CHP birinci parti yapmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bunu da sağlayacağız. Çünkü inançlıyız, kararlıyız, güçlüyüz, kendimize güveniyoruz. Partimize ve Cumhurbaşkanı adayımıza inanıyoruz, güveniyoruz. En önemlisi de yeter artık bizi bunlardan kurtarın diyen halkımıza güveniyoruz. Bakın Genel Başkanımız Kurban Bayramı için emeklilere 15.000 TL. yatıracağım dedi, başladılar nerden bulacak diye söylenmeye. Kaynak hazır. 5'li çeteye aktarılan 418 milyar dolar halk için geri alınacak. Yandaşa göre oluşturulan arpalık kurumların yönetim kurulu üyelerine verilen haksız huzur hakları kesilecek. Birden fazla maaş ödenmesine son verilecek. Görülüyor ki kaynak hazır. Birlikte kazanacağız. Birleşe birleşe kazanacağız. Cumhuriyetimize ve onu kuranlara, 68 Kuşağına, Gezi Direnişinde yitirdiklerimize ve tutuklularına borcumuzu ödeyeceğiz.

Geliyor Gelmekte olan. SANA SÖZ Genel Başkanım. Sizi 13 Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz.

 

Oyal ÇEVİK

Etimesgut Güzelkent Üyesi

Parti Okulu Eğitimcisi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.