27 Nisan 2024 - Cumartesi

BAHAR BÖYLE GELDİ

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri geride kaldı. İnsanlar nasıl hasret kalmış.. Özgür, bağımsız, Cumhuriyet adalet, demokrasi kelimelerine ve anlamlarına.

Yazar - Oyal Çevik
Okuma Süresi: 2 dk.
262 okunma
Oyal Çevik

Oyal Çevik

-
Takip EtGoogle News
31 Mart 2024 Mahalli Idareler Seçimleri geride kaldı. İnsanlar nasıl hasret kalmış özgür, bağımsız, cumhuriyet, adalet, demokrasi kelimelerine ve anlamlarına. Seçmen gitti oyunu kullandı. İşçiler,köylüler,öğrenciler,memurlar ve emekliler kendilerini görmeyenlere,tanımayanlara gereken dersi verdiler. 
 
Hani bir fıkra vardır. Temel, Idris' e borç verir. 
Zamanı geldiği halde borcunu ödememiş ve mahkemelik olmuşlar. Hakimin karşısına çıkmışlar. Hakîm soruyor İdris Temel'e olan borcunu ödememişsin neden. İdris düşünüyor ve diyor ki efendim ben bu adamı tanımıyorum. Her soruya bu yanıtı veriyor. Buna sinirlenen Temel Hakim Bey bu beni tanımadığını söylüyor ve madem o beni tanımıyorum öyle ise ben onu hiç tanımıyorum diyerek çıkar gider. 
Seçmen de böyle davrandı.  Kendini tanımayanı o da tanımadı. Çokta iyi oldu. Cumhuriyetimiz kazandı,demokrasimiz kazandı,Ülkemiz kazandı,partimiz kazandı.
 
Böyle bir başarıyı  1977,1989 yıllarında yaşadım. Etimesgut Halkının oyları ile 2024 yılını yaşamış oldum. 
 
Bu başarıyı olumlu,halk için halkla birlikte yapacağımız çalışmalarla 2029,2034 yıllarına taşımalıyız. 
 
Sorumluluğumuz büyük. Etimesgut Halkını beklediği toplumcu,halkçı,dayanışmacı ve katılımcı belediyecilik ile buluşdurmalıyız. İlçe olduğu günden bugüne gelen  yönetimlerden farklı olduğumuzu halkımız hissetmelidir. 
 
Atam rahat uyu. Örnek köy olarak kurduğun Etimesgut ilke ve devrimlerine inanan bir kadronun ellerindedir. Sana layık olmak borcumuzdur. Bu vesile ile  Ulusumuzun 23 Nisan ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMIMIZ Yine 1 MAYIS EMEĞIN,BARIŞIN,KARDEŞLİĞİN, BİRLİKTE YAŞAMANIN ve DAYANIŞMANIN BAYRAMI İŞÇİ BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. 
 
Umarım İstanbul 1 Mayıs alanında özgürce kutlayacağımız nice bayramları ULUSÇA yaşarız.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.