29 Mayıs 2024 - Çarşamba

ŞİMDİ HİZMET ZAMANI !..

Sevgili Flaş Gazetesi okurları, Sevgili Etimesgutlular..

Yazar - Oyal Çevik
Okuma Süresi: 2 dk.
464 okunma
Oyal Çevik

Oyal Çevik

-
Google News

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin üzerinden 2 ay geçti. Belediye Başkanlığını açık ara farkla kazanan CHP Adayı Sayın Erdal BEŞİKÇİOĞLU tüm hızı ve enerjisi ile çalışmalara başladı.

34 yıl sonra kazanılan ve gelen bu başarı Etimesgut Halkının beklentisini yükseltmektedir. Halk sorunların en kısa zamanda çözümünü beklemektedir. Gördüğüm kadarı ile ilçemizde işsizlik büyük sorun. Yoğun bir iş başvurusu yapılmaktadır. Eryaman-Etimesgut-Elvankent-Bağlıca arasında ulaşım sorunu bulunmaktadır.

Üç dönem iktidar olan, ilçeyi yönetenler ne yazık ki bu sorunu görmemiştir.

Gördüler ise de liyakat hiç dikkate alınmamıştır. Sayın Başkan açıkladı. Müzeye rehber alınıyor. Koşullardan biri iyi derecede İngilizce bilmeleri, konuşuyor olmaları.  Ama ne gezer. Peki hangi özelliklerine göre bunlar işe alındılar?

Yine ETİSEM kurslarında görevli öğretilicilerinde eğitim ve liyakat durumlarına bakmak gerekiyor. Büyük çoğunluğun Orta Okul ve Lise Mezunu oldukları görülmektedir.

Merkezi Hükümet belediyelerin elini kolunu bağlamak için tasarruf tedbirleri genelgesi yayımladı. CHP li başkanlar zaten azami özeni gösteriyorlar.

TV kanallarında belediyelerde yapılan görevlendirmeler konuşup duruyor. Şimdi soralım eski AKP milletvekilleri rektör, dekan, yönetim kurulu üyesi olarak atanmaları nedir?

ATATÜRK Orman Çiftliği Müdürü TÜBİTAK 'da hangi göreve getirildi bilmiyor muyuz? Hep söylüyorum, koşulları taşıyan, eğitim ve liyakat sahibi herkes kimin yakını olduğuna bakılmaksızın belediyelerde  çalışma hakları vardır ve olmalıdır.

Etimesgut kendi sorunlarını bilen, onu çözecek, Etimesgut 'u halkı ile birlikte yönetmekte kararlı olan başkan ve Belediye Meclis Grubuna sahiptir.

 Kısa zamanda fark görülecektir.

Biraz zamana gereksinim var.

Ne yapılacaksa HALK için ve Halkla Birlikte yapılacaktır.

Sağlıkla kalın.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.