26 Ocak 2024 - Cuma

YEREL - 8

2024 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik olarak önemli bir adım atıldı. CHP İlçe Belediye Başkan Adayımız olarak Sn. Erdal Beşikçioğlu açıklandı.

Yazar - Oyal Çevik
Okuma Süresi: 3 dk.
590 okunma
Oyal Çevik

Oyal Çevik

-
Google News

Sevgili Etimesgut'lular ve Yol Arkadaşlarım,

2024 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik olarak önemli bir adım atıldı. CHP İlçe Belediye Başkan Adayımız olarak Sn. Erdal Beşikçioğlu açıklandı. Kendisini kutluyorum, başarılar diliyorum. Umarım ilçe olduğu günden bugüne başarılı olamadığımız Etimesgut'da bu sefer Belediye Başkanlığını kazanırız.

Başkanlık için aday adayı olan arkadaşlarımızdan bugüne kadar konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Sn Beşikçioğlu ilçemize tanışma için geldi. Hatırı sayılır bir kalabalık vardı. Yalnız aday adayı olan kimse yoktu neden yoktular bilmiyorum.  Aday gelişi de düzensiz oldu. Halbuki İlçe Başkanı ve yönetimden birkaç arkadaşı binanın önüne iner, kalabalık yolu açar medeni bir biçimde binaya çıkar. Ne gezer.

 

Başta Meclis Üyeleri aday adayları kendilerini göstermek için olsa gerek adamın adım atacak yeri kalmadı. Uzun konuşmalar yapılmadı. İl Başkanımız Ümit ERKOL Etimesgut'un Devrimci Solcu bir adayı olduğunu ve seçimi kazanacağımızı söyledi. Başkan Adayımız da 1 Nisanda hep birlikte Belediyeye gideceğimizi orasının artık halkın evi olacağını ve seçimleri kazanacağımızı vurguladı.

Gördüğüm kadarı ile olumlu bir etki oldu. Gelenler, olabilecek en iyi aday olduğunu konuşuyorlardı. Şunu söyleyeyim Sn.Yavaş' ın düşündüğü dayatma aday zaten kabul görmüyordu. Bu olumlu durumu belediye meclis üyeliği sıralaması daha da etkileyecektir.  Ahbap çavuş ilişkileri, etnik ve mezhepsel farklılıklar, bölgecilik, emek vermeyenler, meclis üyeliğini gelir kapısı olarak görmeyenlerden oluşacak bir sıralama seçimleri kazanmamıza katkı verecektir.

 Yine bu görevi azimle,aşkla,şevkle yapacak ve bu görevi şimdiye kadar yapan arkadaşlarımızdan farklı bir yaklaşımla yerine getirecek yeni yüzler mutlaka vardır. Demokrasilerde asıl olan seçimdir. Meclis üyelerimizi bırakalım üyelerimiz seçsin. Herkes üyenin iradesine saygı duyar, tabanda karşılığını görür. Başka türlü işler örgütü hiçe saymak olur.

 

Gücünü üyeden almayan meclis üyesinin bir yanı eksik olacaktır. İlçemizde 55 Aday Adayı örgüt iradesi önemli dedi önseçim istedi. 44 Aday Adayı merkez atama istiyorum dedi. Sonuçlar şimdiden partimiz ve ilçemiz için hayırlı olsun. Hep vurguluyorum.

 SÖZ YETKİ ve KARAR ÜYEYE.

Hepimize kolay gelsin. Biz kazanacağız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.