12 Şubat 2024 - Pazartesi

4 ŞUBAT'I YAŞAMAK !..

4 ŞUBAT 2024 tarihinde Etimesgut CHP Belediye Meclis Üyeliklerinin belirlenmesi amacıyla örgüt denetiminde (eğilim yoklaması) önseçim yapıldı.

Yazar - Oyal Çevik
Okuma Süresi: 2 dk.
398 okunma
Oyal Çevik

Oyal Çevik

-
Google News

4 ŞUBAT 2024 tarihinde Etimesgut CHP Belediye Meclis Üyeliklerinin belirlenmesi amacıyla örgüt denetiminde (eğilim yoklaması) önseçim yapıldı. Seçim Sonuçları tabanın sesini değil ilçe yönetiminin sesini gösteriyor. İlk 10 bunu açık açık gösteriyor. 

İki isim özellikle yazılımış ki listeye oy taşısın. Öylede oldu. Bunu partimize yapmaya kimsenin hakkı yok. Bırakın üye özgürce seçimini yapsın. Demokrasinin gereği seçimi yerine getirsin. Ama ne gezer. 

Biri emir alır. Mutabakat Metni hazırlar. Tutanak tutulur. 3 madde yazılır 4 madde bu metne bağlı kalınacağına söz alınır. Bu partimize ihanet değil de nedir? Bunu hazırlayanların hiç yüzleri kızarmıyor mu? Aday Adaylarının birkaçı hariç üye listelerini alamadık. 

Eşit koşullarda yarış olmadı. Tezgah öyle hazırlanmış ki aday adaylarını 3 er 4 er sandıklar açılırken ve oylar sayılırken sandık başına koydular. Bizlerde saf saf oturduk. Hani bir söz var kurt kuzuyu yemeye karar vermiş ya neden benim suyu bulanduruyorsun diye bahane arıyor. Şimdi çok aday adayı Gn.Merkezimize dilekçe ile başvuruda bulunuyor. Umarım gereği yapılır. Yoksa seçim alınmaz. 

Hele birde Merkez Atama sonuçları hak etmeyenlerden oluşursa başarı hak getire. Gerçi Merkez Atama hiç olmamalı. Tüm başvuranlar seçim isteseydi. Üyeye güven edilebilseydi. Etimesgut bu yaşadıklarını hak etmiyor. Bu oyunların hiçbirinin içinde olmadım. 

Düşüncelerimi ve yapacağım birkaç çalışmaya inanarak oyları ile beni 12 sıraya taşıyan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. 

BIZ KAZANACAĞIZ.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.