04 Nisan 2024 - Perşembe

MEMLEKETİME BAHAR GELMİŞ

2024  Mahalli İdareler Seçimleri  ülkemizin ve cumhuriyetin  geleceği acısından büyük önem taşımaktadır.

Yazar - Oyal Çevik
Okuma Süresi: 3 dk.
444 okunma
Oyal Çevik

Oyal Çevik

-
Takip EtGoogle News
Normal koşullarda 2028 yılına kadar seçim olmayacak. Bunun farkında olan emekliler,çalışanlar,emekçiler,öğrenciler, işçiler 31 Mart seçimlerinde gereğini yaptılar. Türkiyenin her yerinde ilçe ve İl' lerine sahip çıktılar. 
Cumhur İttifakı kazanmış olsa idi nasıl yönetileceği malumdu. Halkımız buna fırsat tanımadı. Halk laik,demokratik,insan haklarına saygılı, çağdaş,Atatürk İlkelerine bağlı bir yaşam sürdürmeyi istemektedir. Bunun içinde  Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Cumhuriyeti kuran kuruluşun ve Kurtuluşun partisine CHP hazırol talimatını vermiştir. Oyları ile birinci parti yapmıştır.
Partimiz bu mesajı almıştır. 
Dostlar 5 yıl çabuk geçer. Belediyelerimiz toplumcu,halkçı,kamucu bir anlayışla halkla birlikte halk için görev ve sorumluluklarını yerine getirmelidir. 
 
Ülke genelinde belediyelerimiz ve meclis gruplarımız arası iletişim güçlendirilmelidir. Örnek çalışmalarda beraberlik esas alınmalıdır. Halkın içi bizlerin çalışma alanı olmalıdır. Meclis Grubu olarak sıkılmış tek yumruk olmalıyız. Boş durmayacagız, gelecek yılları da düşünerek hizmet vermemiz,görev yapmamız çok önemli. Bizler 1977,1989 yıllarinda yakaladığımız başarıyı 2024'e kadar devam bir daha göremedik.  
 
Bu bize ve görev yapacak arkadaşlarımıza örnek olmalıdır. Hele ki ilçe olduğu günden bugüne kadar ilk defa iktidar olduğumuz Etimesgut 'da farklılık yaratmalıyız.
 
 
Özellikle kurucusu  ATATÜRK 'e borcumuzu örnek bir Etimesgut olarak vermeliyiz. 
ATAM rahat uyu. Artık Etimesgut emin ellere teslim edildi. Değişim ilçemizde yerel yönetimlerde etkisini göstermiştir.
Olumlu yönde yapılacak çalışmalarla katlanarak devam edecektir.  oyları ile partimiz CHP  birinci yapan  Etimesgut  halkına teşekkürler. 
  Başta Genel Başkanımıza, MYK,Parti Meclisimize,  Parti Okulumuza ve Egitmenlerine,Ankara İl ve İlçe Yonetimine,Gençlik ve Kadın Kollarımıza, Mahalle Çalışma Gruplarımıza, Okul ve Kat Sorumlularımıza,Sandık Kurulu Üyelerimize Müşaitlerimize ve Etimesgut Halkına yürekten teşekkürler.
Bizi izlemeye devam etsinler,farkı mutlaka görecekler.  
     KAZANDIK LA...
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.