04 Ağustos 2023 - Cuma

DEĞİŞİM - 2

Değişim bu günlerin en çok konuşulan kelimesi. Değişim şart. Peki ne olsun? MYK, PM, Genel Başkan istifa etsin yerlerine yenileri gelsin.

Yazar - Oyal Çevik
Okuma Süresi: 59 sn.
275 okunma
Oyal Çevik

Oyal Çevik

-
Takip EtGoogle News
Değişim bu günlerin en çok konuşulan kelimesi. Değişim şart. Peki ne olsun? MYK,PM,Genel Başkan istifa etsin yerlerine yenileri gelsin. Hem de Kurultaydan seçilerek gelsin. Soruyorum ne değişecek? Ali gidecek Veli gelecek. 
 
Önerim parti tüzük ve program kurultayını yapsak,tüzüğümüzü demokratik yapıya dönüştürsek,üye ile seçimi esas kılsak, yönetim seçimlerini çarşaf liste ile yapsak,delegelik sistemini kaldırsak,kadın ve gençlik kolları olarak ayrı örgütlenmeyi kaldırsak,m.vekilliği dönemini 2 ile sınırlandırsak,aktif pasif üyeliği esas alsak,parti içi eğitimi zorunlu kılsak sonra parti programımızı 6 ok temelinde yeniden düzenlesek, cumhuriyetçi,kamucu,laiklik,toplumcu,eşitlikçi,bağımsızlıkçı,dayanışmacı ve antiemperyalist düşünceye göre yeniden kaleme alsak ve Büyük Kurultayımızı yeni tüzük ve programa göre yapsak ne güzel olur değil mi? Değişim işte o zaman anlamlı olur. Ha ne dersiniz?
 
Oyal Çevik
Parti Okulu Eğitmeni
Güzelkent Mah.İlçe Kongre Delegesi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.