03 Aralık 2023 - Pazar

YEREL-4

Yerel Seçimler için başvurular alınmaya başladı.

Yazar - Oyal Çevik
Okuma Süresi: 3 dk.
491 okunma
Oyal Çevik

Oyal Çevik

-
Google News
Öncelikle söylüyorum aday adaylarından alınan para çok fazla. Hadi Genel Merkez için istenilen tutarı yatırdın İlçelerin aynı miktarı istemesi neyin nesi? Bu gönüllük esasına dayanmalı ve başvuranlar gücü oranında bağış yapmalıdır.
 
Aday olacakların birçoğu başvurudan vazgeçti. Artık, parası olan siyaset yapsın anlayışı son bulmalıdır. İnsanların seçme seçilme hakkı engellenmemelidir. Çünķü aday olacaklardan alınan ücretler adaylar için kullanılmamaktadır. 
 
Örneğin Belediye Meclis Üyeliği için İl ve Ilçelerin yaptığı bir gider olmuyor. İlçemizde Başkan Adaylığı için birçok isim geçiyor. Etimesgut bu kez kararlı gözüküyor. Dış ilçelerden aday kabul etmiyor. Haksız da değiller. Üçüncü büyük ilçede de deneyimli,bilgili,partili çok arkadaşımız var ve bu görevi hakkıyla yapabileceklerdir. Seçimden seçime ortaya çıkanlardan artık kurtulmalıyız. 
 
Adı geçenler bir araya gelip bu süreci birlikte nasıl yürütülmesi konusunda ve izlenecek yol konusunda ortak hareket etmelidir. Gördüğüm kadarı ile bu yapılamayacaktır. 
 
Herkes kendini vazgeçilmez görüyor. Böyle oluncada dışarıdan aday getirmek isteyenlere gün doğuyor. Ayrıca partililer olarak şunada kimse yeltenmesin. Etimesgut'u ittifak bahanesi ile başka bir partiye bırakmak. Bunu yapmak partimize yapılacak en büyük yanlış olur. İşte o zaman partimiz hançerlemiş olur. Partililerimiz artık Etimesgut'da iktidar olmak istiyor. 
 
Doğru bir Başkan Adayı yani ilçeyi bilen,tanıyan,halkla iletişim kurabilen,partimizde görev almış bir aday ve donanımlı, bilgili,yönetimi ile barışık Meclis Üyeliğini meslek edinmemiş, parti tarihimizi , kuruluş ve kurtuluş ilke ve değerlerimizi bilen, Toplumcu, Halkçı, Kamucu Belediyeciliği şiar edinen ve Ne yapacaksa Etimesgut için ve Etimesgut'lularla yapacak Belediye Meclis Grubu ile kurucusu İlk Genel Başkanımız ATATÜRK 'e olan borcumuzu ödemiş olacağız. 
 
Hepimize kolay gelsin. Değişimi Etimesgut'a taşımalıyız. Dostça Selamlar.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.