19 Haziran 2023 - Pazartesi

DERS ALMAK !..

Cumhuriyet ve Demokrasi karşıtları ellerini ovuşturuyor. Kulaklarını dikmiş Sn.Kılıçdaroğlu'ndan gelecek iki kelimeyi bekliyor.

Yazar - Oyal Çevik
Okuma Süresi: 3 dk.
393 okunma
Oyal Çevik

Oyal Çevik

-
Google News
Cumhuriyet ve Demokrasi karşıtları ellerini ovuşturuyor. Kulaklarını dikmiş Sn.Kılıçdaroğlu'ndan gelecek iki kelimeyi bekliyor. İstifa ediyorum. Etsin ki 100 yılı geçirmiş tarih yazan,devlet kuran,çok partili düzene geçen,cumhuriyet ve demokrasiyi tüm yanlışlarına karşı savunan CHP parçalara bölünsün yok olup gitsin. Zaten emperyalistlerin dünyada nasıl Ulus Devletlerin yıkılıp gitmesi için mücadele ediyorsa onun yerli işbirlikçileri de CHP sinin bölünüp parçalanıp yok olmasını beklemekteler. 1 Mart Tezkeresinden bugüne siyasi bedel ödetmeleri devam ediyor. Çakallar görsel ve yazılı basında ağalarından aldığı emirle partimize ve Genel Başkanına hakaret ediyor bir yetkilimiz de hadi oradan haddinizi bilin demiyor. Sonuçları kabul etmeyen,seçimlerin kaybedeninin Millet İttifakı olduğunu söyleyen bir Genel Başkan var. Diğer liderlere bir çift söz söyleyen yok. 
 
Kongreler sürecini başlatan,değişime engel olmayacağım diyen,Yerel Seçimlerden önce Kurultayın yapılacağını söyleyen Genel Başkana illada istifa diye tempo tutmak bana hiç de samimi gelmiyor. 2024 Yerel Seçimleri hiç düşünülmüyor. CHP Parti içi çekişmelerle uğraşsın ki tarikatlar,cemaatler,siyasal islamcılar,dindarlık ve kindarlık taşıyanlar yerel kadrolarını oluştursunlar ve kaybettikleri şehirleri geri kazansınlar. Partimizin geleceğini mahalle,ilçe ve il delegelerimiz belirleyecektir. Yeni seçilecek 81 İl Kurultay Delegelerimiz Genel Başkanı ve Parti Meclisini seçecektir.
 
Daha önce yapılanların tekrarı isteniyor. Nasıl ki Ankara B.Şehir Belediye Başkanı iken SHP Genel Başkanlığını tercih eden Sn. Karayalçın zamanının tıpkısı. Sn. İmamoğlu İstanbul B.Şehir'i bıraksın CHP Genel Başkanı olsun. Anlaşılıyor ki ders alınmamış. Yerel seçimlerde adaylar tüm üyelerin katılacağı seçimlerle belirlensin ve Kurultaya böyle gidilmesi tekrar başarıyı getirecektir. Kazanılan şehirlerin bu seçimlerde kaybedilmesinin 1 nci sorumlusu Belediye Başkanları olacaktır. Değişim değişim değişim. Peki bir soru Halk Değişime Hazır mı? Önce Tüzük ve Program Kurultayı toplanmalıdır. Yapılan değişikliklere göre oluşacak PM ve bu mecliste yapılacak seçimle gelen yönetim başarılı olacaktır. Değişim gerçek olacaktır.
 
Oyal ÇEVİK 
Parti Okulu Eğitmeni 
İlçe Kongre Delegesi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.