12 Haziran 2024 - Çarşamba

BİRLİKTE YÖNETİM !

Halkımız 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP 'li Belediye Başkanlarını ve Belediye Meclis Üyelerini büyük çoğunlukla iktidara getirdi.

Yazar - Oyal Çevik
Okuma Süresi: 2 dk.
494 okunma
Oyal Çevik

Oyal Çevik

-
Google News
    Halkımız 31 Mart 2024 Mahalli  İdareler Seçimlerinde CHP 'li Belediye Başkanlarını ve Belediye Meclis Üyelerini büyük çoğunlukla iktidara getirdi. 
 
    Dediler ki birlikte ekip olun, yapacağınız hizmetler için karar vermede almada önünüzde engel olmasın. Meclis çoğunluğunu da sağladı. Burada iş başkanlara düşmekte. Birlikte yönetim. Başkan, Belediye Meclis Grubu, Yerel Halk. Omuz omuza verip toplumcu, halkçı, kamucu belediyeciliği yonetmekte oldukları belde, ilçe ve İllerde uygulamak olacaktır. 
 
   Yerel katılım çok önemlidir. Meclis üyeleri seçildikleri yerlerde siyaset yapan oraları iyi tanıyan, nasıl bir yönetim biçimi, belediyecilik anlayışını alanlarda söyleyerek yurttaşın oyunu almış insanlardır. 
 
   Onların  güçlü olmaları başkanlara güç verir. Başkanları güçlü kılar. Yeter ki birlikte yönetim esas alınsın. Belediyemiz Başkan ve 33 Meclis Üyesi ile Etimesgut 'u güçlü bir destekle yönetmeye hazırdır. Yeterki güven,dayanışma,açıklık, Ortak Akıl esas alınsın. Üyeler bilgilendirilsin. Tüm kararlar ortak akıl  ile alınsın. Gerisi gelir. 
 
    Bu vesile ile tüm halkımızın  Kurban Bayramlarını  kutluyorum.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.