01 Temmuz 2023 - Cumartesi

HER GECENİN BİR SABAHI !..

Arkadaşlar 2024 Mart Yerel Seçimleri çok önemli. Genel seçimlerden sonra ne kadar CHP için endişe duyan yazılı görsel yayın organı varmış.

Yazar - Oyal Çevik
Okuma Süresi: 3 dk.
440 okunma
Oyal Çevik

Oyal Çevik

-
Google News
Arkadaşlar 2024 Mart Yerel Seçimleri çok önemli. Genel seçimlerden sonra ne kadar CHP için endişe duyan yazılı görsel yayın organı varmış. Seçimler geldi geçti. Sonuçlar partililerimiz tarafından konuşuluyor, tartışılıyor. Bunun yanında kurultay kararı açıklanmıştır. 3 Temmuz itibariyle mahalle delege seçimleri başlayacaktır. Kısacası parti yönetimleri yenilenecektir
 
Üyeler olarak önce Tüzük ve Program Kurultayımız toplansın.Ondan sonra yönetim ve Genel Başkan seçimli kongremiz toplansın istiyoruz. Seçilen arkadaşlar değişikliği bilerek seçilsinler. Aslında delegelik sistemi kaldırılmalı tüm üyeler tarafından yönetimler hemde çarşaf liste ve ön seçimle yapılmalıdır. Böyle olursa partimiz gerçek kimliğine kavuşacaktır. Bizler partimizin asıl ittifak ortaklarının sol,sosyalist,emekçiler,ezilenler,kürtler ve işçiler olduğunu biliyoruz. Işid ile yan yana gelinince ses soluk yok. Bu ülkeyi ve cumhuriyeti kürt,türk birlikte kurduk kurtardık. Birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Ülkemiz için pkk ne kadar tehlikeli ise Işid de o kadar tehlikelidir. 
 
CHP 9 Eylül 1922 tarihinde kuruldu. 101 yıllık koskoca bir çınardır. Kurmuş olduğu T.C 'ni ve cumhuriyeti korumak birincil görevidir. İkincisi ise Cumhuriyeti Demokrasi ile taçlandırmaktır. Evet tek adama karşı girilen seçimlerde başarılı olamadık. Ama 11 tane büyükşehri partimiz yönetmektedir. Bu belediyelerin yanına Balıkesir,Bursa gibi illeri de 2024'de ekleyeceğiz. 
 
Tüzüğü,programı,mahalle, ilçe ve İl yönetimleri yenilenmiş bir CHP 1989 Yerel Seçimlerindeki başarıyı yakalayacaktır. Bizim programlarımız kurultaylarımızda yazılmıştır. Ona göre değişimler yaşanmıştır. Kişilere göre değişimler değil ideolojik değişiklikler başarıyı getirir. İlke ve 6 okumuza inanan,üyesine güvenen,sol,sosyalistler, işçi, emekçi, demokratlarla, antiemperyalistlerle, birlikte yaşamı savunanlarla birlikte olmalıyız. Biz biz olmalıyız. Sağ kulvarda siyaset yapanlardan partimize oy isteyeceğiz,almaya çabalayacağız. Bir farkla asla ödün vermeden. Bizim karşı olduğumuz sağdan gelenlerin partimizin yönetim kadrolarında olmalarıdır. 
 
Umutsuzluk yok. Yılgınlık ve bıkkınlık yok. Tarihimiz umutla,inanç ve kararlılıklarla doludur. Küsmek,darılmak,kırılmak yok. Daha sıkı şekilde illerimize sahip çıkacağız. Ülkemizi,cumhuriyetimizi karanlığa teslim etmeyeceğiz.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.