31 Temmuz 2023 - Pazartesi

SİNCAN'DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR !..

Sincan Belediye Başkanlığı’na Mustafa Tuna’nın ardından getirilen, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde de aday gösteri-lerek Sincan Belediye Başkanlığı’nı tescilleyen Murat Ercan’ı, bundan 5-6 yıl önce sorsanız hiç kimse tanımazdı.

Yazar - İbrahim Keskin
Okuma Süresi: 3 dk.
608 okunma
İbrahim Keskin

İbrahim Keskin

ikeskin2@gmail.com - 0 542 327 40 90
Takip EtGoogle News
     Sincan Belediye Başkanlığı’na Mustafa Tuna’nın ardından getirilen, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde de aday gösteri-lerek Sincan Belediye Başkanlığı’nı tescilleyen Murat Ercan’ı, bundan 5-6 yıl önce sorsanız hiç kimse tanımazdı.
    Sayın Ercan, Belediye Başkanlığı’na ve Sincan’a çok yakıştı. Bunu abartısız olarak söylüyorum. Gençliği, dinamikliği, yerinden duramayan karakterine çalışkanlığını ve geniş vizyona sahip özelliğini de ekleyebiliriz.
***
    Burada 2019 yılından bu yana Sincan’da yapılan belediye çalışmalarını ve yerel hizmetleri tek tek anlatmayacağım. Yol yapmak, kaldırım yapmak, park alanları oluşturmak... Bunlar zaten belediyenin asli görevleri. Bunları yapmak zorundasınız..
    Asıl önemli olan, yıllar geçse de hatırlanacak hizmetler. İnsana dokunan kalıcı hizmetler. 40-50 yıl sonrasının Sincan’da yaşayanların “iyi ki yapmışlar” diyebilecekleri hizmetleri yapabilmek.
    Bunu Sincan’da fazlasıyla görebili-yoruz. Gazetemizin orta sayfasında 3 önemli projeyle ilgili detaylı bilgiler yer alıyor. Yenikent bölgesine yapılan Ova Çayı Rekreasyon Alanı; Belören’e yapılmakta olan Millet Bahçesi’ni de bir anlamda perçinliyor.
    Fatih Mahallesi’ne yapılan Fuar ve Kongre Merkezi bir çok kültürel ve eğitimle ilgili konulara ev sahipliği yapıyor. Öte yandan Kongre ve Kültür Merkezi inşaası devam ederken hemen yanında yine yapımı süren Kent Meydanı AVM projesi de Sincan’ın yarınları için çok önemli yatırımlar.
***
   Sincan’da güzel şeyler oluyor diyoruz. Bunun için Sayın Ercan ve özellikle eki-bine de ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bunlar ekip işleri, borçsuz ve kendi bütçesinden kullanarak devasa projelere imza atmak herkesin harcı değil. O yüzden tebriklerimi sunuyorum.
    Son bir kaç gündür Sincan’da devam eden çok önemli bir program vardı. Nüfusu her geçen gün artan Sincan’da azımsanmayacak bir gençlik var ve bu gençler için yapılan, düzenlenen ‘Tercih Destek Programı’ küçümsenecek bir çalışma değil. 
    Dile kolay, 2 gün içerisinde bu program sayesinde Sincan 5 tane Bakanı ağırladı. Milletvekili ve eğitimcileri saymıyorum. İlk gün ziyaret ettiğim gençliğe destek programında gençlerin ilgisi ve alakası beni şaşırtmadı değil. Demek oluyor ki Sincan’da bilgiye, ilgiye aç bir gençlik var. Gençliğe yapılan yatırım hiç bir zaman karşılıksız kalmaz ve kalmıyor da.. 
    Bu nedenle diyorum ki Sincan’da güzel şeyler oluyor. İnsana yapılan yatırımların karşılığı bugün olmasa bile ileride          fazlasıyla alınacaktır. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.